ВЕДРИЈЕ БОЈЕ ЗИМЕ

У јагодинској Народној библиотеци су од 5. до 14. фебруара одржане Зимске креативне радионице којима је присуствовало четрдесетак школараца који су, дружећи се и стварајући, разведравали суморне и хладне фебруарске дане а распуст чинили занимљивијим и лепшим.

По устаљеном, добром обичају и у време овог распуста у Библиотеци су организоване Креативне радионице за децу школског узраста. Радионице су одржаване уторком, средом и четвртком од 11 до 12 часова а присуствовао им је велики број вредних и талентованих малишана. Циљ ових радионица је да деца на забаван и креативан начин употпуне своје време ослобођено школских обавеза. На њима се она друже, забављају, уче и на крају понесу кући својих руку дело које, често, поред декоративне вредности има и практичну примену.

Тако су ове године на овим радионицама настали рамови за фотографије, честитке, граничници за књиге а савладана је и 3Д техника обраде папира.

Верујући да смо и овај пут заједно обавили добар посао и да је задовољство обострано, захваљујемо се свој деци која нам годинама поклањају своје пуно поверење и бирају да своје слободно време проведу дружећи се с нама.